Sterk is op zoek naar een:

Projectmanager

Ben jij op zoek naar een nieuwe veelzijdige challenge of naar een tijdelijk project als freelancer? Organisatorisch gezien ben jij in ieder geval een natuurtalent. Jouw nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alle communicatietrends. Je hebt al wat ervaring op zak en bent klaar voor verdieping. Vanwege groei binnen het team zoekt Sterk Reclamebureau een nieuwe collega die de samen met de accountmanager en account executives gaat focussen op merkpositionering, branding en campagnemanagement voor klanten als Boels Rental, Savant Zorg, Info Support, Plus Supermarkten en Ennatuurlijk.

Wat ga je doen als Projectmanager?

 

Als Projectmanager bij Sterk Reclamebureau ben jij de organisatorische sidekick van je collega accountmanagers/ account executive. Zij adviseren opdrachtgevers zoals Ennatuurlijk, maar ook Jumbo en Heineken over creatieve communicatiecampagnes of rebranding trajecten. Vanuit jouw communicatieachtergrond ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden:  

 • Jij coördineert diverse creatieve campagnes, adviseert klanten en neemt deel aan brainstorm sessies met het team;
 • Je vertaalt klantwensen naar heldere briefings voor je creatieve collega's;
 • Je maakt planningen en volgt deze op en zit als een havik bovenop de budgetten die je samen met de accountmanager opstelt;
 • Je verliest geen enkele deadline uit het oog;
 • Je onderhoudt contact met klanten, collega's en leveranciers. 

WHAT'S IN FOR YOU?

 

Als Projectmanager weet je diverse organisaties te adviseren over o.a. merkpositionering of merkmanagement of over het opzetten en uitvoeren van campagnes. Daarnaast is dit de ideale baan om je projectmanagement skills verder te ontwikkelen. Bij Sterk Reclamebureau krijg je verder: 

 • Een tof kleinschalig team met no-nonsense collega's;
 • Een contract voor 36 tot 40 uur per week: je start met een tijdelijk contract, maar natuurlijk wacht er een vast contract op je bij goed functioneren; 
 • Een tijdelijk contract als freelancer is ook bespreekbaar;
 • Een opleidingsbudget om je zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk gebied verder te ontwikkelen; 
 • Een goed salaris;
 • Een Macbook en Iphone van de zaak. 

Wat vragen we van de nieuwe Projectmanager?

 

Jij voelt je al een vis in het water binnen een team. Organiserend, oplossingsgericht te werk gaan en commercieel inzicht zijn herkenbare eigenschappen voor jou. Je ziet het als een uitdaging om mee te denken in het proces en grijpt nieuwe kansen graag aan. Verder heb je: 

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding in de richting van communicatie of marketing; 
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol, ervaring aan bureauzijde is daarbij een pre;  
 • Je bent stressbestendig en houdt het overzicht voor jezelf en collega's;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week, als freelancer zijn minder uren bespreekbaar;
 • Je bent woonachtig in Eindhoven of directe omgeving. 

Wie is jouw nieuwe werkgever?  

Sterk Reclamebureau is een strategisch en creatief reclamebureau dat in 2006 door eigenaar Patrick van der Sommen werd opgericht om meer echtheid in het reclamevak te brengen. Het bureau is gevestigd aan de ring van Eindhoven. Samen met 9 professionals, bestaande uit projectmanagers, accountmanagers en een creatief team, lever jij toffe positioneringen en campagnes af bij je klanten. Door de groeicurve waar Sterk Reclamebureau in zit, zullen er nog een aantal nieuwe collega's bij dit team aansluiten.

Een open en toegankelijke sfeer omschrijft Sterk Reclamebureau goed. Zoals Patrick van der Sommen zelf zegt: "Van niets íets maken, dat is vanaf kleins af aan mijn motto geweest. Dat drijft mij, vind ik leuk en omschrijft precies wie ik ben. Toen ik Sterk startte ben ik mensen gaan aannemen met dezelfde visie als ik." 

Momenteel bestaat het team uit tien collega’s die net zo positief en gedreven zijn als jij. Verdere versterking staat op stapel. Sterk Reclamebureau biedt een stabiele basis, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Wil jij de eigenaar alvast wat beter leren kennen? Dat kan door het volgende artikel.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in of stuur je mail en cv naar sollicitaties@sterkreclamebureau.nl

Solliciteer en vul onderstaand formulier in

Solliciteer en
vul onderstaand formulier in

Kolom 2