Sanne TOPS

Project Management

 

Met haar grafische achtergrond heeft ze al enige kennis en ervaring opgedaan als ontwerper. Deze kennis wil ze graag ingaan zetten bij Sterk als enthousiaste sidekick en is ze de schakel tussen klant, account en studio team. 

Gezelligheid zei je? Sanne is erbij, of het nu met vrienden / familie heerlijk borrelen is of lekker ergens een hapje eten. Goed eten, daar houdt ze van (het liefst niet al te spicy) alhoewel, dat zou ze voorheen hebben gezegd, ze is hier inmiddels in getraind door een jaar in Zuid-Korea te hebben gewoond. Voor het onbekende loopt ze niet snel weg, nieuwsgierig kenmerkt haar en dat maakt het leven een groot avontuur. Naast al dat lekker eten en drinken vind je Sanne in de natuur op wat voor manier dan ook. Actief hiken de berg op of al snowboardend de berg af. Lekker aan het strand en surfen in de zee. Een heerlijke tegenhanger van het stadsleven.

Sanne kan:

Mensen enthousiast maken of entausiasmeren, wanneer nodig kritisch zijn interesse tonen, klanten & collega’s helpen, rust creëren in chaotische situaties, oplossend gericht zijn, fotografie shoots organiseren en begeleiden

studie

Sintlucas, MBO - Grafisch ontwerp
Sintjoost, Bachelor degree Design - Ruimtelijk ontwerp