RENATE HEIJMANS

ACCOUNT management

 

Als rasechte Brabantse tiener lang geleden neergestreken in de Randstad om als stewardess de wereld te verkennen. Haar ambitie en de liefde dreven haar terug naar haar roots waar ze de afgelopen 20 jaar een brede kennis en ervaring heeft opgedaan in de wereld van marketing en communicatie. Die ze nu met heel veel plezier gaat inzetten bij Sterk.

Genieten! Dat staat op nummer 1. Van elke dag een feestje maken en positief in het leven staan. Al dansend op een festival, tijdens een concert of thuis swingend in de woonkamer met haar 2 tienerdochters. Haar energie gebruikt ze ook graag om heerlijk te koken voor vrienden, aan de zijlijn te staan bij het sporten van haar meiden en de hardloopwedstrijden van haar vriend, maar ook zelf is ze graag te vinden in de sportschool of tijdens een rondje hardlopen. Om tot rust te komen, leest ze graag een boek en mediteert bijna dagelijks. In de toekomst hoopt ze nog een hoop van de wereld te mogen zien en ontdekken met haar gezin.

RENATE KAN:

Overzicht bewaren, alle ballen in de lucht houden, strategisch meedenken, structuur bieden, coachen, kritisch en oplossend gericht zijn, puntjes op i zetten, projecten managen en positiviteit brengen.

STUDIE

Fontys Hogeschool communicatie