MIRANDA VAN BOVEN

FINANCE & HR MANAGER

“Voel je er wat voor om bij ons aan de slag te gaan om samen Sterk nog sterker te maken?” Toen Patrick, owner van Sterk, dat vroeg was Miranda om! Wat een mooie uitdaging, een supergave reis!
Zo was onze Brabantse, na een paar jaar weg te zijn geweest, weer terug bij Sterk.

Genieten van het leven en waar kan van elke dag een feestje maken! Be happy! Samen genieten met haar vriend en vrienden onder het genot van een goed glas wijn. Naast heerlijk uit eten gaan is ze ook vaak zelf in de keuken te vinden. Je kunt haar 's nachts wakker maken voor chocolade, sushi en shopping. Sporten is voor haar een way of life. Haar marathonschoenen heeft ze ingeruild voor spinschoenen en regelmatig werkt ze zich in het zweet in de sportschool. Daarnaast wandelen en heerlijk ontspannen tijdens een dagje wellness. Een mooie mix van genieten, actie en ontspanning! Zo blijft Miranda in balans!

MIRANDA KAN:

Goed met cijfertjes omgaan, nauwkeurig en secuur werken, ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, als mensenmens een luisterend oor bieden, denken in mogelijkheden, de rust bewaren, positiviteit brengen en een big smile geven.

ERVARING:

Haar waardevolle ervaring uit het bedrijfsleven zet ze graag in bij sterk! Samen bouwen en groeien want samen bereik je meer!