KARLIJN VAN MIER

GRAPHIC DESIGN

 

Terug van weggeweest! Na een paar uitstapjes naar de randstad is Karlijn weer helemaal terug in Eindhoven. Klaar om weer voor Sterk aan de slag te gaan!

Voor boeken en magazines met mooie typografie heeft ze een zwakte. Haar boekenkast puilt hier al flink van uit en zakt nog net niet in. In het weekend vind je haar op een terrasje met vriendinnen en bouwt ze lego met haar neefjes. Ze speelt ook graag spelletjes, wil hierbij het liefste winnen en is dus bloedje fanatiek. Maar tegelijkertijd kan ze ook wel prima tegen haar verlies. Best een unieke combinatie, vind je niet? En oja, zie je Karlijn lopen, dan trippelt Charlie, haar hond, daar vaak achteraan.

KARLIJN KAN:

Vormgever, strakke layouts verzorgen, magazines en boeken opmaken, huisstijlen ontwerpen, nauwkeurig werken, alles uit typografie halen, beeldbewerken, werken met Wordpress, altijd de rust zelve blijven.

KARLIJN WERKTE VOOR:

Alzheimer Nederland, War Child, MINI, BMW, Neckermann, Save the Children, Porsche, Wajer Yachts, Miss Etam, Albert Heijn, Sportlife, Nederland Schoon.