Evelien Rommerts

Stagiaire ConceptOntwikkeling

 

Tijdens haar opleiding Grafisch Vormgeven aan het SintLucas leerde Evelien mooie plaatjes maken. Het verhaal achter deze plaatjes, leert ze nu te vertellen via haar huidige opleiding Communicatie Advertising aan Fontys Hogeschool Communicatie. Tijdens haar stage staat ze ons bij om de beste concepten te ontwikkelen. 

Haar interesse in het communicatievak blijft niet onopgemerkt, ze heeft namelijk al haar eerste reclameprijs op zak! Ze won de (g)oude(n) lamp van FHC voor het beste portfolio van haar leerjaar. Daarnaast neemt ze ook actief deel aan de communicatiecommissie van studievereniging FACT. Ze verzorgt hiervoor communicatie-uitingen rondom de studie-gerelateerde activiteiten. Het liefst is Evelien onder de mensen, gezellig thuis met familie of in het weekend op pad met vrienden.

 

Evelien kan:

Creatief brainstormen over verschillende bedrijven, concepten voor campagnes bedenken, verschillende media-uitingen vormgeven, pakkende inhakers schrijven, presentaties geven en zich overal enthousiast voor maken.

 

Studie:

Grafisch vormgeving SintLucas Boxtel
Tweedejaars studente aan Fontys Hogeschool Communicatie Eindhoven, richitng Communicatie Advertising