Partners

Het resultaat van reclame-uitingen staat of valt met de uitvoering. Geen wonder dat we continu specialisten om ons heen verzamelen die daarvoor zorgen. Fotografen, video- en animatieprofessionals, online specialisten, tekstschrijvers, drukkers en ga zo maar door. Vooropstaat dat we al deze specialisten niet zien als leverancier, maar als partner. Van ons en van jou. Zo werken we nog efficiënter toe naar jouw resultaat. 

REACT ONLINE

Al ruim zeven jaar zijn we kind aan huis bij React Online. Met Jean-Paul als kapitein op het schip bevaren deze experts al jaren de onlinewateren waarbij ze als heuse Michiel de Ruyters nieuwe mogelijkheden en toepassingen ontdekken. Niet gek, want stilstaan doet de online wereld niet. En wij met React Online als partner dus ook niet.

React.jpg

Afdeling Online.jpg

AFDELING ONLINE

SEO, Google Adwords, community marketing, contentplannen… Alles wat je nodig hebt om je online te profileren, nu en in de toekomst. Waar houdt online marketing op? Hopelijk nergens. Met Afdeling Online als online marketing bureau hebben we gelukkig experts op dit gebied. Wat wij zelf niet in huis hebben, vinden we in onze online afdeling. Van workshops tot uitvoering, we zijn twee handen op één buik.

Marijn Scheeres

Levende schilderijtjes. Zo mogen we de beelden van Marijn Scheeres wel omschrijven. Iedere keer dat wij een door haar vastgelegd moment bekijken, lijkt het alsof het tafereel zo weer tot leven kan komen. En die levendigheid zit niet alleen in de foto. Marijn zelf mag er ook zijn. Ze is vrolijk, enthousiast en in staat om meer uit mensen en beelden te halen dan gevraagd.

afdeling.png

afdeling.png

Jeroen Kuppens

Alweer een oude bekende. Nou ja, qua leeftijd valt dat nog best mee, maar qua samenwerking zijn we al lang samen! Flexibel en voor veel verschillende fotografiesoorten inzetbaar schiet Jeroen onder andere portretten, interieurs en producten. Hij is van alle markten thuis en nergens vies van. Daar houden wij wel van. Jeroen heeft het stokje van zijn vader overgenomen, zijn partner Anke regelt al zijn zaakjes en wellicht zetten zijn jonge telgen de lijn door.

BC Fotografie

In de prachtige Cacaofabriek ontwikkelen Johan en Jenny keer op keer de mooiste beelden. In de studio of op locatie schieten zij onvervalste reclamebeelden waar de onderwerpen uit lijken te springen. Volledig uitgelicht, tot in de puntjes uitgedachte composities, en als het nodig is, met beeldbewerking van het hoogste niveau. Kortom, alles om het onderwerp volledig in de spotlight te plaatsen. 

afdeling.png

afdeling.png

Jean-Pierre Jans

Documentaire- en portretfotograaf in hart en hoofd. Jean-Pierre weet met zijn gevoel voor timing het bijzondere uit alledaagse momenten te vangen. Grappig, ontroerend, gek of juist heel belangrijk, Jean-Pierre laat geen enkel moment schieten. Het resultaat? Contrast- en kleurrijke fotografie met krachtige perspectieven die je het beeld intrekken.

Vincent van den Hoogen

Hoe je van alledaagse momenten iets bijzonders maakt? Vraag het aan Vincent of bekijk zijn werk. Hij weet als geen ander hoe je mensen en momenten op buitengewone wijze in beeld brengt. En dat zonder franje, alsof je er zelf bij was. En het is nog fijn samenwerken met hem ook. 

afdeling.png

Pauline.jpg

Pauline Sniekers

Alsof ze steevast een paar sportschoenen draagt, zo fanatiek schrijft Pauline de rook uit haar laptop. In een hoog tempo weet ze altijd de juiste snaar te raken. En dat is knap aangezien iedere opdrachtgever van een ander deuntje houdt. Pauline bijt zich vast in elk onderwerp en iedere branche. De output? Rake teksten die de essentie van het verhaal duidelijk naar voren brengen. Zakelijk of met een vleugje humor, voor print of online.

Hans Kik

Eén brok ervaring. Deze senior tekstschrijver annex copyidioot kent de uithoeken van het taalkundig landschap op zijn duimpje. Hans zet teksten met humor, poëzie of elan neer. Een glimlach, aha-erlebnis of schop onder je kont: Hans maakt iets bij je los. Of hij peutert iets los. Met gespitste oren stelt hij tijdens een interview de juiste vragen voor een optimaal artikel, aansprekende webtekst of rake direct mailing.

Hans-Kik_1.jpg

afdeling.png

Lutters Westenbroek

Animaties en video om je vingers bij af te likken. Pak de popcorn of M&M’s erbij en ga er maar eens lekker voor zitten, want deze jongens weten wel hoe ze met video mensen aan de buis, smartphone of tablet kluisteren. Bij Lutters Westenbroek draait alles om inspireren en motiveren. En of dat nu gebeurt met een moodfilm, testimonial of commercial, creativiteit en kwaliteit staan in al hun werk voorop.

Van Daal Foto & Film

Filmen zit Tobias in het bloed. En dat kruipt waar het niet gaan kan. Bepakt met high-end camera, stabilisator, licht, geluid en allerlei ditjes en datjes waarvan wij geen idee hebben waarvoor ze dienen, reist Tobias stad en land af om de mooiste beelden te schieten. Wel vanuit een goed vertrekpunt natuurlijk. Zo schuift Tobias graag aan bij een brainstormsessie om het script nog beter te maken.

afdeling.png

afdeling.png

Weemen Drukwerk & Communicatie

Wat begon in een schuurtje groeide uit tot een familiebedrijf met vijfenzeventig medewerkers en vier vestigingen. Deze groei snappen wij. Op de mensen van Weemen kun je namelijk vertrouwen. Met een onvermoeibaar arendsoog bewaken ze de kwaliteit van het drukwerk. Ook de productie van give-aways, autobelettering en signing ligt bij hen in goede handen. Het resultaat? Kwaliteit die zij met trots presenteren. En oog voor mogelijkheden. Want bij Weemen drukken ze elke uitdaging erdoor. Dat doen zij samen als één team met één doel: een plezierige samenwerking waarin ze streven naar het beste resultaat. 

Honderdtweeëntachtig

Je kunt je vraag op het gebied van marketing en communicatie zo gek niet bedenken, of Pierre heeft het antwoord. Deze ervaren projectmanager regelt, luistert, vertaalt en handelt met schwung en verve. Dat de uitvoering ook in een razend tempo kan, bewijst Pierre voor onze opdrachtgever Senzer. In één dag een compleet wagenpark bestickeren, vlaggen hangen, gevelsigning plaatsen, alle parkeerbordjes vervangen en alle deuren bestickeren. Knap staaltje, Honderdtweeëntachtig.

afdeling.png

De Zeefdrukfabriek_0.jpg

De Zeefdrukfabriek

De Zeefdrukfabriek Tilburg is de plek waar textiel en inkt elkaar ontmoeten. Waar we kippenvel krijgen van een strakke bedrukking, op bedrijfskleding, promotie-outfit of sporttenue. Op de medewerkers van De Zeefdrukfabriek kun je blindelings vertrouwen, je bent altijd welkom en ze staan altijd klaar voor je. Ze houden je continu op de hoogte van het proces en wat je kunt verwachten. Gewoon omdat het zo hoort.

Sterk professionals

Hoe hoog je de lat moet leggen binnen een organisatie op marketing- en communicatieniveau? Nou, heel simpel, vertel het Sterk Professionals of vraag het ze. Zij weten door hun kennis, ervaring en inzichten precies wat nodig is binnen een bedrijf en sluiten daar de juiste mensen op aan door werving en selectie, detachering of als Ad Interim.

Sterk_Professionals.jpg

Lees onze blog over: