Partners

Om geïntegreerde communicatie gestroomlijnd aan te pakken, is het koppelen van systemen, tools en platformen onmisbaar in jouw organisatie. Ze dragen bij om jouw doelen nog efficiënter te bereiken en behouden overzicht, gemak en controle. Voor iedere marketeer is er een oplossing. We willen communicatie beheersbaar maken, zodat ook jij makkelijk aan de slag kan en het doel kan bereiken. Met de onderstaande platformen zijn wij de samenwerking aangegaan.  

Salesfeed

Met SalesFeed leer je meer over je online bezoekers. Krijg inzicht in je doelgroep en hun gedrag, genereer leads en optimaliseer je website door personalisatie. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Zo kun je veel gerichter communiceren. Onze toegevoegde waarde? Samen met jou en SalesFeed monitoren we de bezoekers en tillen we jouw organisatie naar een nog hoger niveau.   

 

Meer weten over wat SalesFeed voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Patrick van der Sommen, patrick@sterkreclamebureau.nl.

Partners_405x255_SalesFeed.png

Partners_405x255_Frontify.png

Frontify

Met Frontify is ontdekken dat het verkeerde lettertype is gebruikt of het continue zoeken en doorsturen van logo’s en andere huisstijlelementen geschiedenis. Daarom bieden wij  Frontify aan. Oftewel, een online Brand Management Systeem dat zorgt voor overzicht, structuur, gemak en controle. Alle waarheden over jouw merk staan centraal op één plek en zijn direct te downloaden. Denk hierbij lettertypes, logo’s, beelden en standaard middelen. Een ideaal hulpmiddel met merkconsistentie als doel. Voor elk klein of groot bedrijf, inzetbaar voor zowel intern gebruik als externe partners.   

 

‘’Ik ben wel benieuwd naar dit systeem!’’ Super, neem hiervoor contact op met Patrick van der Sommen, patrick@sterkreclamebureau.nl. Samen kijken we wat nodig is voor jouw organisatie. 

 

Hootsuite

Manage al jouw social media kanalen vanuit één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard. Plan content automatisch in op alle social media kanalen, zie in realtime wat er over jouw merk (of dat van de concurrent) gezegd wordt, reageer op reacties en meet resultaten. Heb je hier hulp bij nodig of wil je meer eenheid in jouw berichten krijgen? Laat ons dan met je meedenken en -kijken. We nemen de volledige regie over of helpen je op weg met social media.  

 

Wil jij ook meer regie in het beheren van jouw social media kanalen? Neem contact op met Evelien Derks, evelien@sterkreclamebureau.nl.  

Partners_405x255_Hootsuite.png

Partners_405x255_Drupal.png

Drupal

Drupal, een modern schaalbaar open-source management systeem, dat eenvoudig te beheren is. Ook zonder enige technische kennis van websites. Met Drupal kan iedereen makkelijk zijn eigen website beheren. Door het modulaire karakter van het platform is alles maatwerk. We zetten met Drupal in op snelheid, beschikbaarheid en natuurlijk veiligheid. Gemak, kwaliteit en service staat voorop. Waarbij wij samen met jou kunnen kijken naar de juiste invulling van jouw website.  

 

Ook kijken wat Drupal voor jouw website kan betekenen? Neem dan contact op met Nardi Beursgens, nardi@sterkreclamebureau.nl.

Lees onze blog over: