Altijd oPEN vOoR
OnbezorgD geluk

Het nummer één gastouderbureau van Nederland gaat met z’n tijd mee. Want de markt van kinderopvang is nogal in beweging. Wetten en subsidies veranderen, ouders stellen steeds hogere eisen en met alle nieuwe media zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor Sterk de uitdaging het merk te herpositioneren en vorm te geven.

Sterk-Reclamebureau_VieViela_1.jpg

Sterk-Reclamebureau_VieViela_2.jpg

Strategie

Een storm in een glas diksap. Die titel mag het traject wel hebben. Want in een korte tijd hebben we samen met Gastouderbureau ViaViela heel wat keuzes gemaakt. De dienst-verlening van Gastouderbureau ViaViela is breed. En wordt steeds breder. Deze diversiteit verpakken we in een familie van merken. Met het onbezorgde geluk van kinderen als merkessentie. 

Sterk-Reclamebureau_VieViela_3.jpg

Sterk-Reclamebureau_VieViela_4.jpg

Kinderopvang volop in beweging

Gastouderbureau ViaViela is de overkoepelende organisatie die gebruikt wordt voor de gehele corporate communicatie. Onder Gastouderbureau ViaViela communiceren we met de ‘submerken’ oppas.nl, kinderopvangtoeslag.nl, samenopvoeden.nl en mijngastouderburo.nl. De merken en diensten krijgen ieder hun eigen icoon met het stralende kind als middelpunt. De basis van de visuele identiteit. Deze hebben ieder een eigen website zodat de uitleg over deze onderwerpen makkelijk te vinden is met een heldere taal. Makkelijk in een vakgebied waar regels en wetgeving regelmatig wijzigen.

Sterk-Reclamebureau_VieViela_5.jpg

Sterk-Reclamebureau_VieViela_6.jpg

Vind jouw gastouder op Oppas.nl

Oppas.nl is de website waar ouders en gastouders elkaar kunnen vinden. Veel communicatiemiddelen zijn juist op deze doelgroepen gericht. Vandaar dat we samen met Gastouderbureau ViaViela aparte handvatten ontwikkelden voor al hun consulenten. Er ontstond een aparte vormgeving voor de marketingcommunicatie

Sterk-Reclamebureau_VieViela_7.png

Sterk-Reclamebureau_VieViela_8.jpg

Sterk-Reclamebureau_VieViela_9.jpg

Altijd open

Toegankelijk, oprecht, openhartig, voor iedereen helder, persoonlijk en betrouwbaar: dat is Viaviela.nl. Oftewel in één woord: open. Altijd. Zoals het een echte familie kenmerkt, met het stralende kind als middelpunt. De basis voor de visuele identiteit. Fotografie van Martijn van den Griendt, de gedrevenheid van de mensen van Gastouderbureau ViaViela… en een beetje van Sterk.

Sterk-Reclamebureau_VieViela_10.jpg

Voor elke gelegenheid

Bij Gastouderbureau ViaViela probeert men zoveel mogelijk een feestje van te maken. Met leuke acties en uitingen speelt men dan ook graag in op de verschillende gebeurtenissen en feestdagen. Maar ook als je je eens wat minder voelt, laat Gastouderbureau weten dat ze aan je denken. Natuurlijk denkt Sterk Reclamebureau mee met verschillende communicatiemiddelen.

 

Sterk-Reclamebureau_VieViela_11.jpg

Sterk-Reclamebureau_VieViela_12.jpg

Sterk-Reclamebureau_VieViela_13.jpg

Sterk-Reclamebureau_VieViela_14.jpg

Wat hebben we gedaan?

  • Merkportfolio
  • Visual identity
  • Visual guidelines
  • Fotografie

Meer weten?