LX_Header_v2.jpg

Zoeken naar
de essentie

 

Logo  |  Visual identity
Introductiecampagne  |  Productintroductie

 

LX Architecten is een architectenbureau dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een bureau waarin ontwerp en engineering onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en de deskundigheid van het bureau vormen. Door deze combinatie onderscheidt het zich in complexe engineering vraagstukken. Het draait om het complete proces en niet alleen om het ontwerp. Het werd daarom tijd om ook eens opnieuw naar hun positionering te kijken en deze door te vertalen naar huisstijl en website.

LX_Website_6.jpg

Elk gebouw heeft zijn eigen identiteit

Een gebouw is nooit zomaar een gebouw. Bij elk project wordt er gezocht naar de essentie. We willen deze zicht- en tastbaar maken. Vorm vinden in plaats van vorm geven. Een eenheid creëren door eigenschappen, zoals omgeving, historie, functie, bewoners en bezoekers, te verbinden. Je moet de sfeer van een gebouw kunnen proeven, zodat het karakter gaat leven.

De combinatie van de juiste variabelen (x)

De locatie, expressie en functie van een gebouw zijn bij elk project verschillend en hebben afzonderlijk ook weer meerdere eigenschappen. Wij beginnen met het zoeken naar deze variabelen (X). Het is onze missie om deze te combineren tot één geheel, een uniek gebouw dat past bij de opdracht en de opdrachtgever. De X is daarbij essentieel, het is de kiem van het ontwerp.

LX_Overzicht_02.jpg

Wat hebben we gedaan?

  • Logo
  • Visual identity
  • Introductiecampagne
  • Huisstijl

Meer weten?