Trots op onze club

Helmond Sport is een Brabantse club waar trots, ambitie en sfeer de aanvoerder zijn. Dit was de basis voor een nieuwe communicatiestrategie waarmee Helmond Sport zijn doelstellingen op het reclameveld laat zegevieren.

Case_HS_posters2014.jpg

De eerste helft

In een korte tijd werd een concept  geboren waar onze helden de hoofdrol in vertolkten. Een extra training voor de spelers volgde kort daarop bij John Geven Studio’s. Ze moesten namelijk heel wat kust- en vliegwerk uithalen voor dat ene perfecte shot. Een wapperende vlag vind je in alle communicatie-uitingen op de achtergrond terug. Deze versterkt het gevoel van kracht en trots van onze club.

Case_HS_vlaggen.jpg

Case_HS_Jason-Furhgill.jpgCase_HS_Facebook.jpg

Case_HS_William-Maria.jpg

De tweede helft

Bij onze club zijn de spelers natuurlijk de zichtbare helden op het veld, maar wat denk je van de vele supporters en vrijwilligers die onze club steunen? Of de leden van de Business Club? Ook zij zijn van onmisbare waarde en staan voor 100% achter onze club. Om de volle breedte van Onze Club te laten zien werd daarom in seizoen 2015/2016 gekozen om ook hen in de communicatiemiddelen te laten zien. Spelers, supporters, vrijwilligers en sponsoren dragen onze club. Vandaar dat we hen een vlag omslaan die symbool staat voor dit warme, trotse gevoel. Kom ook jij 100% achter onze club staan?

 

 

Onze club

Naast alle uitingen rondom wedstrijden, acties en activiteiten, zijn wij ook nog steeds heel blij dat we ‘Onze Club’ mogen maken. Dit is hèt magazine voor de echte Helmond Sport supporter. Voor ons een mooie kans om te scoren met de opmaak daarvan.

Case_HS_Sinterklaas.jpg

Case_HS_Feestdagen.jpg

Wat hebben we gedaan?

  • Conceptontwikkeling
  • Visual identity
  • Corporate communicatie

Meer weten?