OneMed_Header_Website.jpg

EXPERTS IN DE HOOFDROL.

 

Marketing Communicatie  |  Campagne
Online Branding  |  Kennisplatform

 

CHALLENGE

Er staat (stond) iets groots te gebeuren op de hulpmiddelenmarkt voor diabetes type 1. De glucosesensoren en insulinepompen worden per 1 januari 2021 niet meer door ziekenhuizen verstrekt. Een kans voor OneMed. Want als autoriteit op het gebied van o.a. diabeteshulpmiddelen zijn zij als geen ander in staat om zowel zorgprofessionals als zorgpatiënten te helpen met het kiezen van de juiste hulpmiddelen. Extra uitdaging, tot 2 weken voor aanvang van deze landelijke verandering was de definitieve kogel nog niet door de kerk.

 

SOLUTION

Dat vraagt om een pragmatische, flexibele en standje ‘vol gas’ aanpak. Gelukkig voor ons als reclamebureau werken er bij OneMed uiterst vakkundige, gedreven, niet te stoppen en mega aardige mensen. En met de hulp van net zo gedreven online specialisten, video- en fotografen, tekstschrijvers en animatoren was dit totale OneMed team niet te stoppen. Een knap staaltje vakwerk dat past bij het persoonlijke van de diabetesexperts van OneMed. ‘We love it when a plan comes together.’ 

OneMed_Website.jpg

OneMed_Display_Magazine-3D_02.jpg

ALSOF KENNISSEN KENNIS DELEN.

 

Die goede buur waar je altijd voor iets terecht kunt, die weet wat er speelt, en ook nog eens verstand van zaken heeft. Oftewel, de diabetesexperts van OneMed. Aangenaam. Met dat gevoel geven we de échte experts van OneMed de hoofdrol. En die rol hoeven ze niet te spelen. Want met bergen ervaring op het gebied van diabeteshulpmiddelen en als diabetesverpleegkundigen gaat kennisdelen bijna vanzelf. Naast deze drie topvrouwen en het fantastische team achter de schermen hebben we ook externe specialisten en ervaringsdeskundigen betrokken bij het wereldkundig maken en vormgeven van het kennisplatform diabetesexperts.nl. Ter introductie maakten we een campagne en magazine met alles over glucosesensoren. 

OneMed_Overzicht_03.jpg

OneMed_Carroussel_01.jpg

OneMed_Overzicht_Social_01.jpg

Sterk_Contact_Evelien_V1.png      

 

HOE WE DAT IN EEN
KORTE TIJD DOEN?
evelien WEET ‘T.

 

Evelien Derks | Projectmanager
evelien@sterkreclamebureau.nl
t. +31 (0)40 78 21 208     

Wat hebben we gedaan?