Callowfit_slider_01.jpg

Het beste
van beiden

 

Merkidentiteit  |  Conceptontwikkeling
Fotografie  |  Productintroductie

 

Callowfit ontwikkelt de bekende sauzen en dressings, maar dan met 0% vet en toegevoegde suiker. Wie wil er nu niet bewust eten en gezonder leven. Maar dan zonder in te leveren op smaakbeleving! Met Callowfit hoef je niet meer te kiezen tussen verantwoord en lekker eten. En dit valt wereldwijd zeer goed in de smaak!

Wat begon als een saus voor sporters, is gegroeid naar een populaire saus waar iedereen die maar een klein beetje bewust met zijn levensstijl bezig is volop van geniet. Helemaal omdat het ook 100% vegan, lactose-, aspartaam- en glutenvrij is met minimale calorieën. Vandaar dat het merk Callowfit ook meer geladen mag worden.

Na een zinvolle merkmappingsessie hebben we Callowfit goed in kaart gebracht. Er ontstond een concept voor de nieuwe merkidentiteit, waarbij het positieve gevoel van Callowfit nog meer gaat stralen!

overzicht fotos.jpg

Callowfit_Display.png

 

Proef het gevoel

 

Geniet voor de volle 100% van sauzen en dressings met 0% vet en toegevoegde suiker! Met Callowfit kun je 100% van de zomer genieten, laat het vlees van je barbecue 100% smaken, en een feestje is pas 100% compleet met Callowfit.

Dit gevoel proberen we in al onze communicatie-uitingen door te vertalen; van brandstory tot fotografie en van instore displays tot in de social media-uitingen.

Case Callowfit_uitingen.jpg

Dit is nog maar
het begin

 

Er komen steeds meer smaken en steeds meer landen bij. Bovendien zijn Callowfit sauzen en dressings onderdeel van een groter verhaal. Callowfit vindt dat iedereen recht heeft op verrukkelijk eten. Juist de groeiende groep mensen die bewuster en gezonder wil eten. Daarom zal Callowfit dit concept steeds verder uitrollen in verschillende middelen wereldwijd. Distribiteurs in meerdere landen werken hier aan mee. Om de merkconsistentie van Callowfit te bewaken, werken we daarom met ‘Sterk Frontify’. Een brand management systeem waarmee we gemaakte huisstijl-elementen, fotografie en opgemaakte middelen op een goede, makkelijke en efficiënte manier kunnen verspreiden.

Wat hebben we gedaan?

  • Merkidentiteit
  • Conceptontwikkeling
  • Fotografie
  • Productintroductie

Meer weten?