Praten over veranderen en ontwikkelen

Bij Lavans doen ze dat regelmatig. Met een bedrijfspresentatie en een rondleiding door het pand. Om te laten zien wie ze zijn als bedrijf, wat ze doen, maar ook om anderen te inspireren met de Lavans technieken.

 

Lavans

Lavans bruist van energie en zit vol enthousiasme en passie. En dat al 90 jaar lang. Klinkt stoffig? Allesbehalve! Ze willen dit dan ook maar al te graag overbrengen naar de buitenwereld. 

LAVANS

Alleen wat doe je als de bedrijfspresentatie wél stoffig blijkt te zijn? Precies, dan is het tijd voor een flinke opschoonbeurt. We namen er een vergrootglas bij om alles eens even goed te inspecteren, want voldoet het nog aan de interne eisen? Met een stevig geleende grafische poetsdoek begon het opschoonwerk.

 

 

De afgelopen jaren heeft Lavans vanalles in gang gezet, waarvan nu de resultaten zichtbaar worden. De ervaringen die zij hebben opgedaan zijn aangevuld met input van klanten, leveranciers en experts uit het werkveld. Dit geeft verrassende inzichten, verdiepende informatie en soms een kritische blik van wat er precies verteld moest worden. En zo rolt er een blinkende, moderne en eigenzinnige bedrijfspresentatie uit. Vol met inspirerende producten, quotes en cijfers!

 

We kunnen veel mooie woorden vuil maken, maar laten we het maar gewoon zeggen; deze presentatie staat als een enorme Lavans wasmachine, klaar om zijn werk te doen!

 

OOK EEN PAKKENDE BEDRIJFSPRESENTATIE?
Neem dan contact op met onze powerpointgoeroe!

 

Case_Lavans_PTT.png

Wat hebben we gedaan?

  • Bedrijfspresentatie
  • Infographics
  • Huisstijl

Meer weten?