Lavans_header_2000x1000.jpg

Praten over veranderen en ontwikkelen

Bedrijfspresentatie   |   Infographics

CHALLENGE

Bij Lavans doen ze dat regelmatig. Met een bedrijfspresentatie en een rondleiding door het pand. Om te laten zien wie ze zijn als bedrijf, wat ze doen, maar ook om anderen te inspireren met de Lavans technieken. Lavans bruist van energie en zit vol enthousiasme en passie. En dat al 90 jaar lang. Klinkt stoffig? Allesbehalve! Ze willen dit dan ook maar al te graag overbrengen naar de buitenwereld. 

Alleen wat doe je als de bedrijfspresentatie wél stoffig blijkt te zijn? Precies, dan is het tijd voor een flinke opschoonbeurt. We namen er een vergrootglas bij om alles eens even goed te inspecteren, want voldoet het nog aan de interne eisen? Met een stevig geleende grafische poetsdoek begon het opschoonwerk.

 

SOLUTION

De afgelopen jaren heeft Lavans vanalles in gang gezet, waarvan nu de resultaten zichtbaar worden. De ervaringen die zij hebben opgedaan zijn aangevuld met input van klanten, leveranciers en experts uit het werkveld. Dit geeft verrassende inzichten, verdiepende informatie en soms een kritische blik van wat er precies verteld moest worden. En zo rolt er een blinkende, moderne en eigenzinnige bedrijfspresentatie uit. Vol met inspirerende producten, quotes en cijfers!

 

 

We kunnen veel mooie woorden vuil maken,
maar laten we het maar gewoon zeggen;
 
deze presentatie staat als een enorme
Lavans wasmachine
, klaar om zijn werk te doen!

 

 

 

Case_Lavans_PTT.png

 

 

Sterk_Contact_Janis.png     

Ook een gelikte
bedrijfspresentatie?
janis FIXT ‘T.

 

Janis Seldenthuis | Graphic Designer
Janis@sterkreclamebureau.nl
t. +31 (0)40 78 21 200

Wat hebben we gedaan?