Bol_Header.jpg

IN balAns

 

Conceptontwikkeling  |  Arbeidsmarktcampagne
Employer branding  |  Uitrol van middelen

 

Bij Bol Adviseurs draait het niet om één ding alleen. Gelukkig maar. Want bij het leveren van topprestaties en het nastreven van (torenhoge) ambities is het juist cruciaal dat het hoog leggen van die zakelijke lat in evenwicht is met de sociale kant van de zaak. Advies geven over vermogensgroei is in balans met jouw empathisch vermogen. En bijvoorbeeld het bepalen van de koers van je carrière in balans is met het ontdekken van nieuwe werelden. Wij zijn ervan overtuigd dat balans en evenwicht zorgen voor nog betere prestaties en (werk)geluk, op alle vlakken.

BOL_Allesuitjezelfhalen_FB_04.gif

BOLWERKEN

Het een of het ander, of het liefst allebei? Bij Bol kan ’t. Het heet Bolwerken en je krijgt het beste van twee werelden. Met deze term benoemen we de hele arbeidscommunicatie van Bol Adviseurs. Op boladviseurs.nl/bolwerken wordt de balans van ambitie en plezier verder uitgelicht en vind men de vacatures die hierbij aansluiten.

Case_Bol_Desktop.png

 

 

Bol_Overzicht_01.png

 

Ontdek en beleef Bol adviseurs

Dat het concept breed inzetbaar is, heeft als voordeel dat in zowel direct marketing als bijvoorbeeld beurzen meteen veel beleving in de uitingen naar voren komt. En dat geeft natuurlijk weer extra attentiewaarde!

Case_Bol_doos_boek_3.jpg

Case_Bol_stand.jpg

Wat hebben we gedaan?

  • Conceptontwikkeling
  • Arbeidsmarktcampagne
  • Employer branding
  • Uitrol van middelen

Meer weten?