Online marketing

Gefundeerde online communicatie. Gebaseerd op onderzoek, data en strategische kennis zodat we de juiste keuzes kunnen maken om doelen te behalen. Bij Sterk is online marketing onderdeel van het grote geheel. Onlosmakelijk verbonden aan je positionering en brand management. We laten strategie en creatie samen komen en zorgen ervoor dat jouw klanten precies weten wat jij wilt dat ze weten. Simplicity branding.

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Het hebben van een goede basis zorgt voor succesvolle online marketing. We duiken eerst in o.a. bestaande data, de doelgroep en concurrenten. Dit doen we zodat we daarna gerichte keuzes kunnen maken die bijdragen aan eenduidige en duidelijke communicatie die aansluit bij je merk en doelgroep.

ONLINE CAMPAGNE

Jij wilt een gave, effectieve campagne voor jouw product of dienst. Welk social kanaal nodig is en of bijvoorbeeld display advertising dé manier is bepalen we aan de hand van jouw doelgroep, doelen en budget. We zetten onze creatieven en strategen samen aan tafel voor het beste resultaat.

CONTENT CREATIE & BEHEER

Geen zorgen meer over het inzetten van je online marketing kanalen, dat pakken wij voor je op. We zorgen ervoor dat de online marketing doorloopt en resultaten behaalt worden. Hierbij communiceren, monitoren en optimaliseren we doorlopend.

CUSTOMER JOURNEY

We willen de doelgroep in de gehele customer journey op de juiste manier bereiken, boeien en binden. Om dit te realiseren maken we gebruik van het See-Think-Do-Care-model van Google. Door na te denken over de verschillende fases in het aankoopproces van je doelgroep kunnen we concrete content en targetting hierop afstemmen. Daarnaast kunnen we op die manier beter doelen bepalen en zijn KPI’s in een later stadium beter te beoordelen.

Sterk_STDCmodel_Website_V2.jpg

Sterk_Contact_Evelien_V1.png      

gericht aan de slag?
Evelien KAN NIET
WACHTEN.

 

Evelien Derks \ Projectmanager \ Account
evelien@sterkreclamebureau.nl
t. +31 (0)40 78 21 200

Lees onze blog over: