Interne communicatie

Alle neuzen dezelfde richting laten uitwijzen bij een communicatieprobleem? Een interne verandering draagvlak bieden? Of een nieuwe huisstijl laten landen? Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die je met een goede corporate story kan bereiken. Interne communicatie is het toverwoord, Sterk Reclamebureau biedt de formule.

Onze missie is om interne communicatie zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarom denken we niet meteen in nieuwsbrieven, intranet, posters en een medewerkersmagazine. Deze middelen zijn opties, maar net zoals bij marketingcommunicatie vertrekken we bij Sterk Reclamebureau graag vanuit een solide basis, een overkoepelend concept dat de vertaling is van de corporate story van je bedrijf. Zo boeken we met hetzelfde budget ook resultaat op de lange termijn én hebben we een stevige basis waarop jij in de toekomst kunt teruggrijpen. 

 

Interne-communicatie.png

 

 

Positioneringen_wit.png

De warme omarmingen van Ennatuurlijk

Duurzame-energieleverancier Ennatuurlijk brengt lokaal opgewekte warmte en ontvangers in de buurt samen. Dat vinden wij warm. Net zo warm als een omarming. Een mooi concept! Toen later ook de interne communicatie in lijn gebracht moest worden met de nieuwe huisstijl en campagnes, vertaalden we de omarming door. Via een interne campagne zorgden we ervoor dat ook medewerkers deze werkwijze … omarmden. 

Lees onze blog over: