Employer branding

Medewerkers aantrekken en behouden draait om drijfveren en intrinsieke motivaties. Met ons simplicity canvas brengen we deze drijfveren, samen met de merkidentiteit en concurrentie, in kaart. We bepalen de employer value proposition en ons strategisch-, creatief team vertaalt dit naar trefzekere, overtuigende arbeidsmarktcommunicatie.

Employer branding

De aantrekkingskracht van jouw werkgeversmerk onder de aandacht brengen bij de juiste potentials op de arbeidsmarkt: dat is employer branding. We helpen jou je onderscheidend te positioneren als werkgeversmerk. Resultaat: kandidaten kiezen niet alleen voor een functie, maar ook bewust voor jou, waardoor je kennis maakt met de krenten uit de pap.

Employer advertising

Wil je een specifieke doelgroep op de arbeidsmarkt werven? Of in korte tijd je capaciteit verhogen? We realiseren het met een doelgroepgerichte, creatieve arbeidsmarktcampagne. Maar denk ook aan een referral campagne waarbij je nieuwe collega’s werft via je huidige medewerkers. Samen komen we tot creatieve oplossingen voor het werven van talent en kennis.

Internal branding

Het binden en boeien van huidige medewerkers is in de arbeidsmarkt anno nu niet meer weg te denken. Met sterke internal branding zorgen we voor verbinding en draagvlak door uit te gaan van de eigen krachten. Inside-out thinking, niet alleen in dienst van de werknemer. Het werpt voor de werkgever ook z’n vruchten af. Werknemer en werkgever in ultieme harmonie, wie wil dat nu niet?

Simplicity canvas

Samen ontdekken waar jouw werkgeversmerk voor staat. Op basis van waardepropostities, missie en visie, candidate journey, intrinsieke motivaties en alles wat met jouw werkgeversmerk te maken heeft vertalen we de input naar een eenduidig en doeltreffend verhaal. Doen?

Sterk_Simplicity Canvas_Website_V2.jpg

Sterk_Contact_Ralph_1.png      

GOED VERHAAL?
RALPH VERTELT er

GRAAG MEER over.

 

Ralph Smits | Art Director
ralph@sterkreclamebureau.nl
t. +31 (0)40 78 21 200

Lees onze blog over: