22/01/2017

WE VERSTERKEN ONZE SAMENWERKING

Een nieuwe doelgroep aanspreken. Je naamsbekendheid vergroten. Hogere omzet realiseren. Wat je marketingdoel ook is, een strategisch plan bevat het antwoord op jouw marketingvraag.

 

Het is dus belangrijk dat je vraag en het plan gekoppeld worden aan de beste marketing- en communicatieprofessionals. Maar er zijn nogal wat specialisten in marcomland. En hoe weet je nou of iemand goed is? Daarom ontwikkelden we Sterk Professionals: een talentpool van marcomprofessionals waarin niet iedereen zomaar opgenomen wordt.

Met Sterk Professionals zie je door de bomen het bos weer. In deze talentpool vind jij de marketing- en communicatieprofessional die je nodig hebt. Denk aan socialmediatijgers, eventmarketeers die glimlachend een evenement in elkaar draaien en communicatie-experts die precies weten hoe je intern draagvlak creëert voor die grote verandering. Bovendien mag niet zomaar iedereen zichzelf een Sterk Professional noemen. Wij onderwerpen hen eerst aan een strenge selectieprocedure en scholen hen eventueel bij. Dus gooi je hengel uit in de talentpool van Sterk Professionals en sla de ideale marcomspecialist aan de haak.

 

MEER WETEN?

Inmiddels hebben enkele marketing- en communicatiespecialisten zich bewezen en zijn opgenomen in onze talentpool. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Patrick van der Sommen via patrick@sterkprofessionals.nl.

Patrick van der Sommen Director \ Owner +31 (0)40 78 21 202 LinkedIn