17/03/2020

Coronavirus: Sterk blijft bereikbaar

Maatregelen m.b.t. het coronavirus
Op basis van het advies van de regering om sociale contacten te mijden en zoveel mogelijk thuis te werken, hebben we besloten aangescherpte maatregelen te nemen. Om zo goed mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen werken zoveel mogelijk collega’s sinds maandag thuis.

WAT BETEKENT DAT?

Onze diensten kunnen we gewoon blijven uitvoeren, echter doen we dit wel op afstand. Zoveel mogelijk collega’s van ons werken sinds afgelopen maandag thuis. Alle besprekingen en vergaderingen zijn online of telefonisch; zowel met jou als onderling tussen collega’s. Voor conference calls maken we gebruik van Microsoft Teams, maar we kunnen ook een andere tool gebruiken als dat de voorkeur heeft.
 

HOE KAN IK JULLIE BEREIKEN?

Telefonisch
Wil je iemand telefonisch spreken? Je kunt gewoon naar zijn of haar directe nummer bellen of naar het algemene nummer +31 (0)40 78 21 200. Wij verbinden je dan door met de persoon die je zoekt, ook als zij thuis werken. Dit is niet anders dan normaal.

Mail
We beantwoorden onze mail net zoals altijd zo snel mogelijk. Ook hier zijn geen veranderingen.

 

Op deze manier is Sterk dus gewoon bereikbaar en kunnen we vragen en opdrachten oppakken. Hiermee verkleinen ook wij de kans op besmetting en kunnen de projecten gewoon doorlopen. Laten we er samen voor zorgen dat het virus snel ingedamd is!

Evelien Derks Account Management / Online Marketing +31 (0)40 78 21 208