Met scherpzinnige strategieën en creatieve concepten het juiste talent vinden en binden. Dat is waar we sterk in zijn. Met employer branding, arbeidsmarktcampagnes en interne communicatie of een combinatie daarvan zorgen we ervoor dat je nieuwe collega’s werft die bij je passen.

Picto_Sterk_Employer branding_0.jpg

Employer branding
Voor een aantrekkelijk werkgeversmerk
 

De aantrekkingskracht van jouw werkgeversmerk onder de aandacht brengen bij de juiste potentials op de arbeidsmarkt: dat is employer branding. We helpen je je onderscheidend te positioneren als werkgeversmerk. Resultaat: kandidaten kiezen niet alleen voor een functie, maar ook voor jou, waardoor je kennismaakt met de krenten uit de pap.
Lees meer >

Picto_Sterk_Arbeidsmarktcampagne_0.jpg

Arbeidsmarktcampagnes
Effectief het juiste talent vinden
 

Wil je een specifieke doelgroep op de arbeidsmarkt werven? Of op korte tijd je capaciteit verhogen? We realiseren het met een doelgroepgerichte, creatieve arbeidsmarktcampagne. Maar denk ook aan een referral campagne waarbij je nieuwe collega’s werft via je huidige medewerkers. Samen komen we tot creatieve manieren voor het werven van talent en kennis.
Lees meer >

Picto_Sterk_Interne communicatie_0.jpg

Interne communicatie
Binding tussen merk en medewerker versterken
 

Het binden en boeien van huidige medewerkers is in de arbeidsmarkt anno nu niet meer weg te denken. Wees voorbereid op de ‘war of talent’ die er op de arbeidsmarkt gaande is. Met sterke interne communicatie zorgen we ervoor dat het niet eens opkomt in jouw ideale werknemers om weg te gaan.
Lees meer >

Zo doen we dat.

Merkmapping
Breng je werkgeversmerk in kaart
 

Een sterk werkgeversmerk neemt een duidelijke en onderscheidende positie in op de arbeidsmarkt. Met merkmapping definiëren we waar de kracht van jouw werkgeversmerk ligt, we maken de doelgroep inzichtelijk en we bepalen de talentjourney. Samen geven we inhoud aan jouw werkgeversmerk. Inhoud die aantrekkelijk is. Inhoud die triggert.

 

Picto_Sterk_Merkmapping_0.png

 

 

Picto_Sterk_Strategie_concept_0.png

Strategie & creatie
Krachten verenigd
 

Zie het als een combinatie tussen een generaal die het meest effectieve pad uitstippelt en een kunstenaar die boven het maaiveld uitsteekt met zijn originele werk. Want strategie en creatie zijn bij ons geen afdelingen, maar vormen een sterk team. Een gouden huwelijk waarmee we zo veel mogelijk resultaat en efficiëntie weten te halen uit iedere arbeidsmarktuitdaging. Zo zorgen we voor onderscheidend vermogen. En aandacht!

Middelenmix
Optelsom zorgt voor de uitkomst
 

Een landingspage of werken-bij-website, jobboarding, online targeting, social media en videocontent. Met een geïntegreerde middelenmix liggen jouw arbeidsmarktdoelstellingen binnen bereik. Met onze kennis en ervaring stellen we een middelenplan voor je op met een middelenadvies afgestemd op je doelgroep(en). Een plan dat voor niemand anders zou werken. Alleen voor jou. Dat doen we volgens het attract-funnel-selectprincipe. Attract: doelgroep bereiken en prikkelen. Funnel: geïnteresseerden informeren en verder dirigeren (via een platform). Select: brand experience creëren tijdens het kennismakingsproces én nazorg. Want ook van de afvallers kunnen we ambassadeurs maken!

 

 

 

 

Picto_Sterk_Middelenmix_0.png

Arbeidsmarktcommunicatie
tot een succes brengen
met een geïntegreerde aanpak.

Lees onze blog over:

  • Employer branding

Meer weten?